Proposta i objectius

FIET 2014 pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital.

Posar en valor el coneixement i l’experiència de Catalunya en Educació, Cultura i Tecnologia i contrastar-la amb la millor del món amb la finalitat de generar escenaris de futur en aquest àmbit.

Aquest gran objectiu es pretén assolir a través de l’anàlisi, debat i elaboració de propostes educatives per a nous escenaris d’aprenentatge des d’una òptica tecnològica i transformadora.

Aquest gran objectiu es pretén assolir a través de l’anàlisi, debat i elaboració de propostes educatives per a nous escenaris d’aprenentatge des d’una òptica tecnològica i transformadora.

Les raons per a crear i proposar un Fòrum Internacional dedicat a l’Educació i la Tecnologia:

  • Hauríem de considerar l’Educació com a motor de desenvolupament d’un país
  • És necessari observar un context educatiu orientat a la creació i difusió del coneixement en un entorn digital.
  • S’ha de definir una estratègia educativa orientada al futur amb base fonamentada.
  • Necessitem nous Escenaris Educatius, més flexibles i adaptables, per a la societat digital.
  • És fa convenient la generació de xarxes que afavoreixin un context de treball col·laboratiu per tal de donar resposta a escenaris d’ aprenentatge més rics però més complexes.

Aquesta iniciativa que s’emmarca en els actes de commemoració dels tres-cents anys dels fets de 1714, un dels moments més decisius de la història de Catalunya.

La commemoració del Tricentenari s’articula al voltant de set eixos. Aquesta activitat s’inclou dins de l’eix de “Pensament” , que integra activitats caracteritzades per la reflexió i debat social sobre quin ha de ser el futur de Catalunya com a societat des dels més diversos punts de vista.

ÚLTIMES PIULADES

..